Папагали БГ || Papagali BG || Всичко за Папагалите

Папагали – БГ е фирма, създадена с една основна цел, отдадена на една основна идея, а именно – папагалите ЖАКО – тяхното развъждане , отглеждане и разпостранение като домашни любимци. Нашата дейност и опит стартира през 1994 г.от Африка , където се отключи любовта към папагалите Жако ( Psittacus Erithacus Erithacus ) , мина през Америка и достигна до Европа – България , създавайки най-големия на Балканския полуостров лицензиран развъден център за Африкански сив папагал - Жако. Стремим се да се развиваме и осъвършенстваме като си сътрудничим с Асосиации на развъждачите в Европа и с най-добрите развъдници за говорящи папагали в света , с цел насърчаването на размножаването в плен и опазване на дивите популации.
Нашата цел е да ви предлагаме най-добрите папагали , най-добрите продукти на пазара за тях и информация свързана с тях. Предлагаме само висококачествени продукти, използвани от самите нас, за чието качество сме се уверили лично. Опитваме се да сме максимално отдадени на клиентите си и пернатите им любимци, предпочитаме да работим директно с клиента, за да се уверим , че той е готов и информиран за всичко, което касае неговия домашен любимец.
Репутацията ни е основен акцент за нас, затова всеки контакт, всяка покупка е от голямо значение, стремим се да сме изцяло отдадени и отговорни в нашата дейност.
Папагалите ни са отлично социализирани, отгледани с много любов и внимание в екологично чиста, здравословна и щастлива атмосфера.
Ние обичаме това, което правим и се надяваме и вие да се уверите в това след като се запознаете с нас !!!
Благодарим ви за проявения интерес !

Дистрибуция

http://www.discus.bg/

http://papagali-bg.com/page.php?51

http://papagali-bg.com/page.php?52


Клипове